torsdag 23 oktober 2008

Japan - Japan Prize 2008


Jag är i JAPAN! Häftigt, va?! Jag är här för att vara med i den internationella tävlingen Japan Prize 2008 och tävla med senaste webbsajten Cirkuskiosken, som jag gjort tillsammans med en massa begåvade människor som Nikolina Gillgren, Maria Nilsson Thore och Micke Snällfot för att bara nämna några.

Jag kom i tisdags och jetlaggen är verkligen inte nådig. Man är trött mest hela tiden, men det är ändå omöjligt att inte fascineras av denna stad. Från ovan såg Tokyo ut som rena mardrömmen. Bara en massa betong och skyskrapor, men från marknivå är det en helt annan sak. Tokyo känns varmt och vänligt. Både husen och människorna ter sig vänliga och det finns t o m både träd och buskar bland alla byggnader. Det är förstås en väldig kommers här och det kan ju göra samvetet lite tungt, men här är ändå oväntat varmt för årstiden (ca 22 grader), vänligt och trevligt.


Kolla bara på deras toaletter. Här finns diverse val för den kräsne toabesökaren. Vill man bli duschad efter besöket, så klicka bara på rätt knapp. Vill man ha skönt bakgrundsljud om man blir sittande lite längre, så tryck bara på den knappen.

Efter att man uträttat det man skulle är det sen bara att vifta lite framför spolknappen, så är den saken ur världen.

Slutar med en bild på kollegan Jesper, som tagit ett sabbatsår för att förkovra sig i detta fantastiska språk.

Det var allt för den här gången!
Sayonara!

1 kommentar:

Anonym sa...

Ser spännande och lite "vilt" ut där borta i Japan! Men hur har det gått med själva tävlandet...?! Man blir ju så nyfiken!
En annan Åsa